15 Απριλίου 2021

Πασχαλινό παραμύθι τέχνης-διαδραστικό e-book

 


Η εξαιρετική συνάδελφος Κατερίνα Καμπούρη μετέτρεψε το παραμύθι μου ,του πασχαλινού αβγού που δεν ήθελε να βαφτεί κόκκινο, σε e-book με την εφαρμογή book creator για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως και είχε την καλωσύνη να μοιραστεί τον κόπο της με όλους μας. Τις  πέντε περιπέτειες του αβγού πλέον μπορείτε να τις βρείτε στους παρακάτω πέντε συνδέσμους- ένας σύνδεσμος για κάθε περιπέτεια. Και καλό δημιουργικό ταξίδι!

1η περιπέτεια2η περιπέτεια3η περιπέτεια
4η περιπέτεια


5η περιπέτεια
11 σχόλια:

  1. Τέλειο το πασχαλινό διαδραστικό παραμύθι, πολύ ωραία ιδέα να γίνει βιβλίο. Συγχαρητήρια και στις δύο. Θα το χρησιμοποιήσω στην ψηφιακή μου τάξη.
    Η μουσική ανοίγει στο e-book;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε! Ναι ανοίγει αρκει να ειστε συνδεδεμένοι στο ιντερνετ, καλύτερα μην αποθηκεύσετε το σύνδεσμο, μπειτε on line!
      Kαλή δημιουργική συνέχεια

      Διαγραφή
  2. Αξιοζήλευτη δουλειά! Συγχαρητήρια και στις δυο σας! Σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά του Δ3 του σχολείου μας διάβασαν, συζήτησαν και ζωγράφησαν με αφορμή την υπέροχη δουλειά σας. Μπορούμε μαζί με τις εικαστικές δημιουργίες να αναρτήσουμε στο ιστολόγιο μας το παραμύθι σας; Φυσικά θα παραπέμπουμε στο ιστολόγιο σας. Καλό Πάσχα! 1ο Δ. Σ. Γαζίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Φυσικά και να το αναρτήσετε, καλή δημιουργική συνέχεια!

      Διαγραφή

πρόσφατο!

Aποκριάτικη Περιπέτεια Τέχνης

  J. Miro Ο τίτλος του έργου είναι « Το Χαμόγελο των Φλεγόμενων Φτερών» , πραγματικά ένας τέτοιος υπέροχος τίτλος μπορεί να ξεκλειδώσει πολλ...